Grip Grab X-Trainer Junior Kids Kortfingret Handske

DKK 139,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske dem
1. Dejlige, kortfingrede sommerhandsker
2. Solide, åndbare materialer
3. God beskyttelse af dit barns hænder

Cykling er, og skal også være, en motionsform for hele familien. Her i landet har vi heldigvis en stor og livskraftig cykel-kultur, hvor mange børn lærer at cykle i en tidlig alder. Og endnu mere glædeligt er det at konstatere, at interessen for cykling, for manges vedkommende, hænger ved, når børnene bliver lidt ældre. Nutidens børn ved typisk godt, hvad de vil have. Og selvfølgelig skal grejet være i orden, også selv om man ikke er blandt de fysisk eller aldersmæssigt største cykelryttere!

Til de ivrige unge cykel-entusiaster har det danske firma Grip Grab designet den kortfingrede X-Trainer Junior Kids cykelhandske, som er rigtig god i sommermånederne. Handskerne er lavet af særdeles solide materialer (40% polyester, 30% nylon, 15% polyuretan og 15% Elastan), og har en perfekt pasform, samtidig med, at de giver et solidt greb om cyklens styr. Og frem for alt giver de god beskyttelse af de små hænder!

Handskerne er meget åndbare, ikke mindst takket være polyesters fremragende svedtransporterende egenskaber. En solid velcro-lukning holder handskerne på plads. Og den særlige pull-off funktion gør det nemt for forældrene at hjælpe barnet med at tage handskerne af.

Alt i alt er der tale om meget børnevenlige handsker. Og oven i købet til en pris, som med god ret kan betegnes som værende `forældre-venlig´.

Handskerne kan maskinvaskes, sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.

Med Grip Grab X-Trainer Junior Kids sommerhandskerne på hænderne er din lille kommende Tor de France-rytter godt rustet til at drøne ind i cykelsportens fascinerende verden. Men for en sikkerheds skyld bør vi måske tilføje: Husk også lige en god børne-cykelhjelm