DKK 139,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Perfekte til varme og fugtige omgivelser
2. Coolmax materiale med open mesh zooner
3. Fås i flere farver

Sommeren er kommet, og vejret er skønt! Det kan ikke gå hurtigt nok med at komme op på cyklen, så vi kan få nogle kilometer i benene. Måske går turen endda til varmere himmelstrøg, hvor solskin og bjerg-etaper lokker! Når man cykler i varme, fugtige omgivelser, kommer man ofte til at svede ganske kraftigt. Derfor skal dit cykeltøj og anden beklædning naturligvis passe til forholdene.

Når du cykler, er dine fødder forbindelsesled mellem din krop og pedalerne. Derfor skal dine fødder have det så godt som muligt. Vi anbefaler derfor, at du tager et nærmere kig på de smarte SL Leightweight sokker fra danske GripGrab. Her får du et par lette, elegante og meget svedabsorberende sokker, der er designet specielt til brug under varme og fugtige forhold.

Disse lækre cykel-sokker er fremstillet i Coolmax materiale, og udstyret med open mesh zoner, for optimal ventilering. For at give dig optimal komfort, er der ingen generende sømme ved tæerne. Sokkerne fås i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag, hvadenten, du foretrækker de klassiske sorte eller hvide sokker, eller om du gerne vil pifte dit look op med nogle flotte pang-farver.
Sokkerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de er ikke egnede til tørretumbling eller strygning. Sokkerne skal nok beholde farven, selv efter adskillige vaske.

Med Leightweight SL sommer-sokkerne viser den danske familie-virksomhed GripGrab endnu engang, at de formår at lave gode og solide beklædningsgenstande til cyklister, uden at prisen ryger op i det røde felt. Hos Cykler.dk er vi derfor stolte af at være forhandler af produkterne fra GripGrab!