Før DKK 21,00
DKK 16,00
SparDKK 5,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Hurtig energi til din krop
2. Let at indtage under cykling
3. 3 lækre smagsvarianter

Energi skal der til, når man cykler. Det ved du uden tvivl allerede. I dagligdagen kan du naturligvis gøre meget for at optimere din kost, så du får mest muligt energi til cyklingen. Men det kan nu også være godt med et lille energi-boost, når man sidder i cykelsadlen.

PurePower Energy Gel er et praktisk energi-tilskud, som du kan indtage, uden at behøve stoppe op. Posens lukning åbnes let med tænderne, og så indtager du produktet, imens du tramper i pedalerne. Meget lettere kan det ikke være! Du behøver ikke decideret skylle efter med vand fra flasken, men du skal naturligvis stadig indtage væske, så du undgår dehydrering.

For at få den optimale virkning, er det bedst, hvis du indtager energi-gel´en mindst 30 minutter før du har brug for det ønskede energi-boost. Hvis du f.eks. kører løb, kan du indtage produktet i god tid før den afgørende spurt. Det er en god ide at tete produktet ved et træningspas eller to, før du bruget det i forbindelse med løb. Så får du en fornemmelse af, hvor længe, der går fra du indtager produktet, og til virkningen sætter ind. Hvis du bruger produktet i forbindelse med kortvarige konkurrencer eller træningspas, kan det være en fordel at indtage PurePower Energy Gel, før du sætter dig op på cyklen.

Produktet er baseret på maltodextrin og fruktose, som giver dig en masse hurtige kulhydrater, og indeholder naturligvis ingen forbudte eller skadelige stoffer. Du får således ingen problemer med doping-kontrollen,
Husk, at ethvert kosttilskud er et supplement til almindelig mad, og hverken kan eller skal erstatte en sund, varieret kost.