Før DKK 23,00
DKK 17,95
SparDKK 5,05
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Nem og hurtig energi, imens du cykler
2. Svarer til 40 gram energi-gel
3. Smager skønt

Energi skal der til, når man cykler! De fleste atleter kender fornemmelsen, når kroppens glykogen-depoter er tømte. Energi-niveauet styrtdykker, og kroppen begynder at forbrænde proteiner, når der ikke er flere kulhydrater at tage af. Dette er ikke optimalt, når du gerne vil yde dit bedste. Det er naturligvis vigtigt, at du indtager en sund, varieret kost i det daglige. Kroppen har brug for protein, kulhydrater, vitaminer og meget andet, for at fungere optimalt. Det gælder ikke mindst, når man er meget fysisk aktiv.

Hvis du skal cykle eller løbe langt, har du imidlertid også brug for at indtage næring, imens du er på farten. Her er det især de hurtige kulhydrater, du har brug for. Og det er jo ikke så let, lige at hive et par bananer frem, imens man tramper op ad Alpe d´Huez! Så hvad gør man? De fleste af os er opvokset med, at slik er en `syndig´ fornøjelse, som man kun bør nyde ind imellem, og da slet ikke i forbindelse med sport!

Men det har den anerkendt kosttilskuds-producent PurePower sat sig for at lave om på! PurePower Chews er noget så specielt som vingummier, designet som hurtigt og nemt energi-tilskud, beregnet til brug under eksempelvis cykling eller løb.
En pakke indeholder 12 stykker vingummi, hvilket svarer til 40 gram energi-gel. Det er således meget nemt at dosere mængden af energi, du ønsker at indtage, så du ikke går sukkerkold lige før målstregen, eller når næste stigning nærmer sig.

Og så må vi ikke glemme, at vingummierne smager skønt. På den måde kan man sagtens være cykel-entusiast og lidt af en slikmund på samme tid. Det må da siges at være det bedste fra to vidt forskellige verdener!

OBS: Kosttilskud bør aldrig træde i stedet for en sund, varieret kost.