Før DKK 25,00
Fra DKK 16,95
SparDKK 8,05
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 25,00
Pris pr. stk. v/6 stk.DKK 20,00
Pris pr. stk. v/12 stk.DKK 16,95
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Nemt og velsmagende energi-boost før træningen
2. Indeholder beta-alanin, som modvirker, at musklerne syrer til
3. 2 stk. dags-doser pr. flaske

Vi kender det alle: Selv om vi elsker at cykle, kan der være tilfælde, hvor det kniber en smule med motivationen til at komme op i cykelsadlen, og ud at give den gas. Det gælder måske ikke mindst, hvis vi først har tid til at komme ud at cykle efter en lang dag på jobbet. Så er det rart med et lille ekstra energi-boost. Og det kan du faktisk finde lige her på siden.
Ikke overraskende er det den anerkendte kosttilskuds-producent PurePower, der endnu engang lancerer et innovativt produkt.

PurePower Pre-Workout Shot er et smart produkt, som skal indtages ca. 30 minutter før du påbegynder din træning. Det giver dig et ordentligt energi-boost, både fysisk og mentalt. Dels får du et skub til at komme godt i gang, og dels bliver du mere tændt på at presse dig selv til det yderste under træningen.

PurePower Pre-Workout Shot indeholder følgende:
•Koffein
•Beta-alanin
•L-Arginin

Koffein kender du fra kaffe, cola og diverse energidrikke. Men hvad er beta-alanin? Beta-alanin er en aminosyre, som hjælper kroppen med at producere carnosin, som er et stof, der er med til at mindske risikoen for, at musklerne syrer til i forbindelse med hård fysisk aktivitet.

Den anbefalede dagsdosis svarer til halvdelen af en flaskes indhold (ca. 30 ml: Denne dagsdosis bør ikke overskrides, og kosttilskud bør aldrig træde i stedet for en sund, varieret kost.
PurePower PreWorkout Shot gier dig det boost, der ofte bliver afgørende for, at du får trænet. Brug den før cykelturen, før fitness-træning, eller i forbindelse med eksempelvis løb eller skisport.