Før DKK 189,00
DKK 159,00
SparDKK 30,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig energi til de lange ture
2. Flere lækre smagsvarianter
3. Baseret på maltodextrin og fruktose

Hvis du dyrker intens og langvarig cykling eller anden konditionstræning, vil din krop ofte have behov for et energi-tilskud. Hvis du ellers spiser sundt og varieret, vil din krop typisk have energi nok til ca. 45 minutters intensiv træning, før energi-depoterne er ved at være tømte. Derefter begynder kroppen at brænde proteiner af. Du slider med andre ord på muskelmassen. Det er generelt ikke ønskværdigt. I forbindelse med langvarig cykling/træning har du måske oplevet, at din sved fik en skarp ammoniak-lignende lugt, som blev hængende i dit tøj. Det er tegn på, at kroppen glykogen-depoter har været tømte, så kroppen har måttet forbrænde proteiner i stedet for.

Hvis du indtager kulhydrater og væske i de rette mængder, kan dine præstationer forbedres væsentligt. Omvendt vil tørst og manglende energi selvfølgelig hurtigt trække din performance i den gale retning.

PurePower Carbo Race er lavet til, at du kan tilsætte hurtige kulhydrater til vandet i din vandflaske. Dette delikate og effektive produkt, som er udviklet i samarbejde med elite-sportsfolk, er baseret på maltodextrin og fruktose, og giver hurtigt ny energi til dine muskler. Produktet kan med fordel bruges før og under den fysiske effektivitet. Hvor meget, og hvor ofte, du skal bruge det, afhænger af, hvilken type sport, du dyrker, og hvor længe, den fysiske aktivitet varer.

Hvis du ønsker en sportsdrik, der også indeholder elektrolytter (vigtige salte og mineraler), bør du vælge PurePower Carbo Race Electrolyte.  

Pulveret opbevares tørt, ikke for varmt, og utilgængeligt for børn. Der er jo, trods den delikate smag, ikke tale om slik. Kosttilskud bør i øvrigt aldrig bruges som en erstatning for en sund og varieret kost.