Før DKK 85,00
DKK 75,00
SparDKK 10,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Giver hurtig energi til langvarig aktivitet
2. Neutral smag, så den kan bruges i din foretrukne drik
3. 95% maltodextrin

Hvis du cykler meget, eller dyrker anden længerevarende konditionstræning, er du måske allerede klar over betydningen af at indtage hurtige kulhydrater før og under træningen. Hvis din højintensive konditionstræning varer over 45 minutter, er der stor risiko for, at kroppens glykogen-depoter tømmes. Resultatet er, at din performance kan dale drastisk, og på længere sigt taber du måske muskelmasse, fordi kroppen forbrænder proteiner, når der ikke er flere kulhydrater at forbrænde. Det er det, der kaldes katabolisme. Det er ingen naturligvis interesserede i at opleve. Derfor kan det være klogt at medbringe en sportsdrik, og måske også indtage et tilskud af hurtige kulhydrater før den fysiske aktivitet påbegyndes.

Den anerkendte producent PurePower melder sig på banen med denne neutralt smagende version af det populære energi-pulver Carbo Race. Produktet indeholder hele 95% maltodextrin, hvilket også giver produktet dets neutrale smag. Fordelen ved den neutrale smag er, at du frit kan tilsætte pulveret til din foretrukne drik, og så bibeholde smagen fra drikken. Hvis du f.eks. putter pulveret i saftevand med jordbærsmag, så smager saftevandet stadig af jordbær! Beregn cirka 60 gram pulver til 750 ml. vand.

PurePower Carbo Race indtages ca. en time før den fysiske aktivitet påbegyndes, og derefter under den fysiske aktivitet, hvis denne er af længere varighed. De hurtige kulhydrater i produktet er effektivt brændstof til din krop.

Køb PurePower Carbo Race her hos Cykler.dk. Så løber du ikke tør for energi, når det gælder!

Produktet opbevares tørt, ikke for varmt, og helst også utilgængeligt for børn. Kosttilskud er jo ikke slik, og bør i øvrigt heller ikke træde i stedet for en sund og varieret kost.