DKK 89,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super godet il sommer-cykling
2. Åbne Cool-Mesh zoner for god åndbarhed
3. Yderst slidstærke

En talemåde siger: `Træer har rødder. Mennesker har fødder´. Og noget sandt er der vel i det udtryk. Mennesker er jo netop skabt til at være i bevægelse. Derfor er det essentielt, at vore fødder fungerer bedst muligt. Det gælder ikke mindst, når man cykler. Det er fødderne, der skal overføre kraften fra dine muskler til pedalerne, og i sidste ende videre til pedalerne og underlaget.

Du cykler selvfølgelig bedst, når dine fødder har det godt. Derfor investerer mange cykel-folk i et par gode cykelsko. Men sokkerne bør man bestemt heller ikke glemme!

Danske Grip Grab melder sig på banen med disse lækre Regular Cut Summer Socks. De er enkle, behagelige og meget slidstærke. Sokkerne er specielt velegnede til cykling om sommeren, takket være de åbne mesh-zoner (Cool-Mesh), som øger stoffets åndbarhed, så du fødder kan holde sig kølige og tørre, selv på meget lange etaper, og i den kraftigste sommervarme. Der er tale om et par korte sokker, som går lige op over anklen.  

Grip Grab Regular Cut Summer Socks består af følgende materialer:
•42% akryl
•26% Nylon
•25% Polyester
•5% Bomuld
•2% Polyurethan

Denne unikke blanding af materialer sikrer, at sokkerne er gåde åndbare, strækbare, komfortable og meget slidstærke. F.eks. er polyester kendt for sin evne til at lede sveden ud til ydersiden af stoffet, hvorfra sveden let fordamper, så stoffet hurtigt bliver tørt.

Sokkerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges. Alt i alt et par rigtig fede sokker, som er både funktionelle og behagelige, og som holder længe!