DKK 319,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. 4 mm medium vandtæt neopren
2. Meget nemme at tage af og på
3. God pris på Cykler.dk

Kolde og våde fødder er ikke nogen behagelig ting. Det er du uden tvivl klar over, hvis du er vant til at cykle på alle tider af året. Hvis du gerne vil blive ved med at cykle, når vinteren melder sin ankomst, er det derfor en god ide at anskaffe et sæt gode sko-overtræk. Sko-overtrækket beskytter ikke alene dine fine cykelsko mod snavs og vand. De er også med til at holde dine fødder varme og tørre. En anden fordel er, at det får dine cykelsko til at holde længere. Og da langt de fleste cykelsko er en del dyrere end et sæt sko-overtræk, bliver det derfor også en fordel, rent økonomisk.

At den danske virksomhed GripGrab formår at lave solide, funktionelle og relativt billige beklædningsgenstande til cyklister, er ikke noget nyt. Og nu kommer GripGrab også med et dejligt sko-overtræk til vinterbrug!

Produktet hedder, slet og ret, Ride. Dette lækre sko-overtræk er fremstillet i ekstremt strækbart neopren, med vandtætte sømme. Den smarte velcro-lukning sikrer, at overtrækket er ganske nemt at tage af og på, selv når man er på farten. Overtrækket yder moderat beskyttelse mod regn, og er ligeledes moderat isolerende.

Grip Grab Ride Vinter Sk-overtrækket er fremstillet af 80% polyamid og 20% gummi. Det kan håndvaskes i koldt vand, men bør ikke tørretumbles eller stryges.

Hold dine fødder tørre og varme, og beskyt dine cykelsko mod vand og snavs, med Ride Vinter sko-overtrækket fra GripGrab! Og med en pris på kun 279 kr. er det kun dine sko, du kommer til at overtrække, ikke din bankkonto! Hos Cykler.dk er vi stolte af at være din GripGrab forhandler, både på nettet i vores fysiske butik i Lemvig!