Før DKK 559,00
DKK 449,00
SparDKK 110,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk isolering
2. IntelliSeal teknologi
3. Passer til de fleste typer pedaler

Offroad cykling er blevet populært blandt danske cykel-atleter. Og det er der ikke noget at sige til, for det er jo både sjovt og action-præget at køre offroad.
Og så får man jo en masse naturoplevelser med i købet!

I et land som Danmark er vejret som bekendt ofte koldt og vådt. Det må man indrette sig efter, hvis man vil cykle om efteråret og om vinteren. Og hvis man har prøvet at cykle på kolde og regnvåde dage, har man sikkert også erfaret, hvor vigtigt, det er at holde sine fødder varme og tørre. Og det kan du gøre med de enestående Arctic X skoovertræk fra danske Grip Grab!
Arctic X er en forstærket udgave af det velkendte Arctic skoovertræk, designet specielt til offroad-kørsel. Skoovertrækkene er udført i vandtæt 4 mm neopren, og udstyret med den geniale, prisvindende intelliSeal teknologi, som forlænger skoovertrækkenes levetid, og forbedrer vandtætheden. Et lækkert fiber-for giver gode isolerende egenskaber. Desuden er der ingen lynlås, som kan gnave i hælen. Skoovertrækket tages på, før man tager sine cykelsko på.

Materiale-sammensætning:
•80% Gummi
•10% Polyester
•10% polyamid

Skoovertrækkene kan håndvaskes i koldt vand, men bør ikke tørretumbles eller stryges. Der bør ikke benyttes skyllemiddel. Mørke farver bør altid vaskes separat.

Arctic X anbefales til MTB/CX-sko, og er kompatibelt med de fleste typer pedaler. Det reflekterende Grip Grab-logo giver øget synlighed i mørke, og på hælen findes desuden et indbygget lygtefæste, hvor du kan vælge at anbringe en lille diodelygte, så andre trafikanter bedre kan se dig. Med de smarte og solide Arctic X skoovertræk fra Grip Grab går performance, komfort og sikkerhed hånd i hånd!