DKK 419,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. 4 mm vandtæt neopren
2. Glimrende pasform
3. God synlighed i mørke

I Danmark varer vinteren 8 måneder! Sådan kunne man engang høre en brasiliansk sports-kommentator sige, forud for en fodboldkamp i TV. Her hos Cykler.dk synes vi naturligvis, at cykling er langt federe end fodbold. Og vi er heller ikke helt enige i, at den danske vinter varer 8 måneder. Men det kan ikke nægtes, at den danske vinter er både lang, mørk, kold og ofte også våd.

Kolde og våde fødder er noget, som de færreste finder behageligt. Hvis man gerne vil cykle om vinteren, er det derfor fornuftigt at få et par gode, vandtætte overtræk til sine cykelsko. Samtidig gælder det om at blive set af andre trafikanter, når man cykler i de mørke timer, som der jo er mange af om vinteren. Og det er her, at de fantastiske RaceThermo Hi-Vis skoovertræk fra Grip Grab kommer ind i billedet!

De lækre sko-overtræk er lavet i 4 mm vandtæt neopren, og der er ingen lynlås, som kan gnave i hælen (eller som vand kan sive ind igennem. Takket være den prisvindende IntelliSeal teknologi er skoovertrækkene meget vind- og vandtætte. Der er en medium isolering, som holder dine fødder varme.

Pasformen er perfekt, og de smarte neon-farver giver, sammen med det reflekterende Grip Grab-logo, øget synlighed i mørke. Og du kan jo passende kombinere dem med f.eks. Grip Grabs Hi-Vis arm- eller benvarmere i samme farver! Hvis man vil gå et skridt videre, hvad sikkerhed/synlighed angår, kan der monteres en lille diode-lygte på hælen, ved hjælp af det indbyggede lygte-fæste.

Materiale-sammensætning:
•80% Gummi
•10% Polyamid
•7% Polyester
•3% Polyurethan

Skoovertrækkene kan vaskes i koldt vand, men de bør ikke tørretumbles eller stryges