DKK 119,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Holder vandet ude af dine cykelsko
2. Smart design
3. Reflekterende logo for øget synlighed i mørke

Det er ikke nogen hemmelighed, at den danske producent GripGrab tilbyder et meget bredt sortiment indenfor beklædningsgenstand til cykel-folk. Og det er vi glade for, for i et land som Danmark, hvor vejret ofte er omskifteligt, kan man hurtigt få brug for lidt af hvert. Ligeledes er det en uomtvistelig sandhed, at det ofte regner en del her i landet.

Våde fødder er noget af det værste, der findes. Hvis dine fødder er våde og kolde, daler din performance, og i sidste ende går cykel-glæden tabt. Derfor anbefaler vi, at man anskaffer sig par gode overtræk til sine cykelsko. Men regnvand er ikke altid let at holde ud. Og det nytter or lidt, at dine sko-overtræk er gode, hvis vandet bare løber ned ad benet, og ender inde i skoen. Men det findes der råd for! GripGrab har designet denne smarte ankel-manchet, til brug i regnvejr. Navnet er CyclinGator!

Manchetten placeres hen over mellemrummet mellem dine benvarmere og dine cykelsko, så vandet løber videre ned langs benet/foden, snarere end at ende inde i skoen. Farvel til kolde og våde fødder. Goddag til optimal performance, og tårnhøj cykel-glæde!
CyclinGator er udstyret med GripGrabs velkendte, reflekterende logo. Produktet består af 80% gummi, 14% polyamid og 6% polyurethan. GripGrab CyclinGator regnvejrs ankel-manchetten kan håndvaskes i koldt vand. Den er ikke egnet til tørretumbling eller strygning.  

Hold fødder tørre, og humøret højt, med den lækre CyclinGator ankel-manchet fra GripGrab. Kom ind til Cykler.dk – Din GripGrab forhandler, både online og i vores fysiske butik i Lemvig!