DKK 369,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Passer til alle sko
2. Solid YKK-lynlås
3. Refleks-markernger for øget synlighed

Pendler du til og fra arbejde eller uddannelse? I så fald foretrækker du sandsynligvis at cykle i dine hverdagssko, så du ikke behøver skifte sko, når du når frem til arbejdspladsen eller uddannelsesstedet. Du har uden tvivl også erfaret, at det ofte fugtige danske klima kan være hårdt for dine sko: Vand og snavs sprøjter op fra vejen. Og om vinteren er det salt, sand og snesjap. Du kender måske situationen: Du har pudset dine sko, for at de kan være pæne og rene, når du skal møde på job eller i skole. Og inden du når frem, er dine sko plettede af snavs og regnvand!

Det er derfor en god ide at bruge et sko-overtræk, der kan beskytte dine sko. Så bliver dine sko ved med at være pæne, og i sidste ende holder de længere. Den danske familie-virksomhed Grip Grab byder ind med Dette praktiske DryFoot sko-overtræk, som er designet til at bruge over et par almindelige hverdagssko. Overtrækket er både vind- og vandtæt. Den solide YKK-lynlås gør det let at tage på og af, imens de justerbare velcro-stropper sørger for, at overtrækket bliver siddende, hvor det skal. De reflekterende markeringer giver øget synlighed, når du cykler i mørke.

Hos Cykler.dk elsker vi produkterne fra Grip Grab. Det håber og tror vi, at du også vil komme til. Hvis du bestiller dette dejlige sko-overtræk, giver vi desuden fri fragt, ligesom på alle andre ordrer over 299 kr. Så skal du bare læne dig tilbage, og vente på at modtage dine sko-overtræk, så du kan komme ud at cykle, uden at få snavset dine sko til!