Før DKK 229,00
DKK 195,00
SparDKK 34,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk støtte til dine fødder
2. Reducerer risikoen for skader
3. Booster din performance

Hvor tit tænker du egentlig over, hvor fantastiske, dine fødder er? Livet igennem spiller dine fødder en fantastisk rolle: Det er dem, du bruger, når du tager dine første skridt. Livet igennem bliver de udsat for håre belastninger. Og sålænge, du ikke mærker noget ubehag fra dine fødder, skænker du dem måske ikke en tanke.

Også, når du cykler, er det dine fødder, der gør en betydelig del af arbejdet. Uden dette fantastiske biomekaniske link mellem skoene og pedalerne ville du ikke kunne udnytte den kraft, som dine muskler genererer.

Selv om du måske ikke tænker så meget over det, så er det en god ide at passe godt på sine fødder, ikke mindst, hvis man cykler tit og meget. En dårlig fodstilling kan være årsag til nervebetændelse, knæskader og meget andet, so absolut ikke er til at spøge med.

Ved at bruge en god indersål i dine cykelsko kan du aflast dine fødder, og forebygge mange af de nævnte gener.
Her på siden ser du en Bontrager indersål med høj svang. Hvorvidt, du har brug for en sål med høj, lav eller mellemsvang, er noget, vi hos Cykler.dk kan hjælpe dig med at finde ud af.

Sålen er designet til at optimere dine bevægelser, når du cykler, så din performance forbedres, samtidig med, at din fod støttes og justeres, hvorved belastningen på både fødder og knæ minimeres. Det skyldes den unikke kombination af præcisionsstøbt hælkappe, mellemfodspude Inform Biodynamics, samt 3D-designet svang.

Du kan se mere om de fantastiske Bontrager InForm Biodynamics indersåle i videoen herunder. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk.