Før DKK 229,00
DKK 195,00
SparDKK 34,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Støtter og justerer din fod
2. Mindsker risikoen for bl.a. knæskader og nervebetændelse
3. Optimerer dine naturlige bevægelser på cyklen

Dine fødder er en helt unik del af din anatomi. De bliver brug adskillige timer hver eneste dag, hele livet igennem. Uanset, om du står, gå, løber eller cykler, gør du brug af dine fødder.

Vi er jo som bekendt mange, der synes, at det er sjovere at cykle end at gå eller løbe. Og når du cykler, er det dine fødder, der sørger for, at kraften fra din krop bliver overført til cyklens hjul, via pedalerne. For at sikre den bedst mulige kraftoverførsel, skal du gerne have en flad, stiv trædeflade. Men din fod er jo ikke i sig selv stiv som et bræt. I så fald ville dine fødder være meget ubehagelige at gå på.

Et er at have en god cykelsko, med et højt stivhedsindeks. Men hvis foden ikke støttes korrekt, kan det få en række uheldige følger, såsom eksempelvis inflammation (nervebetændelse) i forfoden. Det er en meget smertefuld, og ofte langvarig betændelsestilstand, som ikke kan behandles med antibiotika, kun ved at aflaste foden, og evt. ved fysioterapi. Dertil kommer, at en forkert fodstilling også kan værre ganske belastende for knæ og underben.

De lækre Bontrager InForm Biodynamics indersåler med lav svang er designet til at forebygge sådanne gener, samtidig med, at din performance forbedres. Den præcisionsstøbt hælkappe støtter og justeres forfoden og forebygger nervebetændelse. Mellemfodspuden giver yderligere støtte.

3D svangen er designet til at give maksimal støtte, og aflaster bl.a. dine knæ.

Endelig kan vi nævne, at InForm Biodynamics bevirker, at dine naturlige bevægelser på cyklen optimeres, så du performer endnu bedre!