DKK 399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og billig kvinde-sadel til brug i byen
2. Stærke stål-rails
3. Slankt, sporty design

En god sadel er blandt de ting, som du ikke kan undvære. For hvordan skulle du kunne cykle godt, hvis du ikke sidder godt på cyklen? Det skal nemlig være en fornøjelse at cykle. Ellers bliver man alt for hurtigt træt af det, og får måske ikke cyklet så langt og/eller så tit, som man gerne vil.

Hos Cykler.dk fører vi sadler fra mange forskellige producenter, og bogstaveligt talt i alle prisklasser.  Her er et godt bud på en kvinde-sadel i den lavere prisklasse.

Utallige kvinder bruger hver eneste dag cyklen som transportmiddel i bymæssigt område. Du kender det sikkert: Du pendler til og fra job eller studier. Sandsynligvis har du børn, der skal hentes og bringes i daginstitutionen. Og i fritiden står den på indkøb, fritidsaktiviteter og/eller besøg hos venner og familie.

Til denne form for cykling har du brug for en komfortabel og solid sadel. Og den behøver ikke nødvendigvis koste en mindre formue. Her er Calos Gel sadlen et godt bud.

Sadlen er udstyret med stærke stål-rails, som er lavet til at holde mange år frem i tiden.

Sadlen er designet til en aktiv kørestilling, og fremstår i et slankt, sporty look. Betrækket består af vandtæt skingel. Sadlen er udstyret med lækre gel-indlæg, så den føles tilpas blød og komfortabel at sidde på.
Sadlen vejer 0,7 kg. Men vægten spiller ikke den store rolle, når vi snakker komfort-sadler til brug i byen. Her er det komfort og holdbarhed, der tæller. Og her lever Calos Gel damesadlen til fulde op til, hvad man kan forvente af en sadel af denne type.