DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Billig og komfortabel dame-sadel til brug i byen
2. Stærke stål-rails
3. Patenteret polstring

Der findes en del ting her i livet, som man næppe skænker en tanke, sålænge, de bare fungerer. Men når sådan en ting ikke gør det, den skal, opdager man det hurtigt. Hvis du er en moderne, travl kvinde, har du uden tvivl rigeligt at tænke på i hverdagen. Og hvis du bor i en større by, har du måske ikke andre transportmidler til rådighed end din cykel. Det er derfor af største betydning, at din cykel, og alt, hvad dertil hører, er både driftssikkert, og giver dig en god komfort, når du cykler.

En hverdagscykel til den daglige transport i byen behøver ikke være et dyrt, højteknologisk vidunder. Men der er nogle få ting, som skal være i orden. Og til disse ting hører, at sadlen skal være god at sidde i. For hvordan skal du kunne cykle godt, hvis du ikke sidder godt i din sadel?

Tag et kig på den elegant Levo dame-sadel. Her får du virkelig valuta for pengene. Sadlen er udstyret med en særdeles god, patenteret polstring og elastomer, som sikrer dig den bedst mulige komfort på dine daglige cykelture. Sadlen er naturligvis designet til den kvindelige anatomi, og har eksempelvis ekstra beskyttelse i siderne.

Sadlen har rails (stel) i stål. De er med til at holde prisen nede. Og den smule ekstra vægt betyder ikke noget på en sadel til brug på en hverdagscykel, hvor det primært er komfort og holdbarhed, der tæller.

På en Levo dame-sadel sidder du godt, og er klar til at suse ud for at møde hverdagens små og store udfordringer!