DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Solid og billig gel-sadel til kvinder
2. Størke rails i stål
3. Polstring med elastomer, der former sig efter din anatomi

En god cykeldadel til hverdagsbrug skal være solid, enkel og komfortabel. Hvis du primært bruger din cykel som dagligdags transportmiddel i dagligdagen, er dyre, højteknologiske detaljer komplet overflødige. Her det er komfort og lang holdbarhed, der tæller. Hvis du gerne vil køre stærkt på landevejen, tæller hvert eneste gram. Sådan er det selvsagt ikke, når det drejer sig en hverdagscykel til brug i byen. Her lægger du ikke mærke til, om din cykels egenvægt stiger med et par hundrede gram.

Hos Cykler.dk kan vi godt lide alle typer cyklister. Derfor fører vi ikke kun udstyr til folk, der dyrker cykling på højt sportsligt niveau, men i høj grad også til dig, der pendler til og fra jobbet, bruger cyklen, når børn skal hentes og bringes i daginstitutionen osv.  

Og det kan heldigvis sagtens lade sig gøre at få en både solid og komfortabel hverdags-sadel, uden at man behøver tømme bankkontoen. Kig bare på Molli dame-sadlen. Du får her en virkelig luksus gel-sadel, designet specielt til kvinder.

Sadlen er udstyret med rails (stel) i stål. Det giver sadlen en vægt på 700 gram. Det lyder måske af en del, men som nævnt ovenfor er vægten underordnet, når vi snakker hverdags-sadler. Sadlens betræk er vandafvisende, og den unikke polstring er baseret på elastomer. Det betyder, at polstringen af sig selv former sig efter din anatomi. Når du stiger af cyklen, vender polstringen tilbage til sin oprindelige form.  

Molli dame-sadlen er designet til en moderat kørestilling. Der er, kort fortalt, tale om en solid og enkel `no nonsense´ dame-sadel til den travle, urbane kvinde, for hvem cyklen måske er det eneste transportmiddel.

Kom ind til Cykler.dk. og prøv Molli dame-sadlen. Din krop vil takke dig!