DKK 199,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. Solid og komfortabel sadel til dit barns første rigtige cykel
2. Stærke stål-rails
3. Betræk med smart print

Det er en stor dag, når familiens yngste får sin første rigtige cykel. Forude venter forhåbentlig et langt liv, fyldt med skønne cykel-oplevelser. Og hvad er skønnere end at se lyset i sit barns øjne?

Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt. Og derfor er det også vigtigt at give barnet den bedst mulige start. Det gælder jo i øvrigt ikke kun, når vi snakker cykling. Som forælder ønsker du selvfølgelig, at dit barn bliver glad for at cykle, og at denne glæde holder ved, også når de svære teenageår melder sig. Derfor giver du naturligvis dit barn en god, sikker og solid cykel. Men husk også at tænke på noget så elementært som sadlen: Hvis dit barn ikke sidder godt på cyklen, hvordan skal barnet så finde sand cykelglæde?

Og det er her, den smarte Spectra Junior-sadel viser sit værd. Sadlen er forsynet med stærke rails (understel) i stål, som du kan regne med, at dit barn kan have glæde af sadlen i lang tid fremover.  

Sadlens polstring giver en god komfort, så barnet kan boltre sig på cyklen, uden at pådrage sig smertefulde sadel-sår.
Desuden er sadlens betræk forsynet med et mart tryk.

Når man er barn, må intet være kedeligt. Heller ikke cykling. Med den dejlige Spectra junior-sadel har du mulighed for at give dit barn en sikker og komfortabel start på det fascinerende liv som cyklist.

Spectra Junior-sadlen kan buges både af super deje drenge og små prinsesser, og fås i 2 størrelser.  

NB: Når dit barn får sin første cykel, bør der følge en hjelm med. Og hos Cykler.dk fører vi også et stort udvalg af sikre og smarte cykelhjelme til børn.