DKK 299,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk dame-sadel til meget lav pris
2. Rails i stål
3. Polstring med elastomer giver komfort

Er du på udkig efter en sadel, der bare holder, og som ligger i den absolut billige ende? Hvis du primært, eller udelukkende, bruger din cykel som dagligdags transportmiddel i byen, har du ikke brug for højteknologiske, sporty dikkedarer. Det væsentlige er, at alle dele på din cykel er absolut pålidelige, og at komforten er god, så du ikke føler dig helt smadret efter dagens cykling. Der skal jo også gerne være overskud til arbejde, børn, fritidsinteresser og meget mere.
Og vi kan næsten ikke sige det tit nok: For at få en godcykeloplevelse, skal du sidde godt på cyklen. Altså har du brug for en god sadel. Og Spectra Recte er et virkelig seriøst bud på en solid, komfortabel og billige kvinde-sadel til hverdagsbrug.

På en cykel beregnet til den dagligdags transport i byen spiller det ingen rolle, om en sadel har fjerlette carbon-rails eller ej. Rent vægtmæssigt vil du næppe mærke nogen forskel, og desuden kan den slags features hurtigt mangedoble prisen på en sadel.

Hvis du vælger en Recte dame-sadel, ved du, hvad du får: Bomstærke, langtidsholdbare stål-rails (Rails er sadlens understel), der er lavet til at holde i mange år.

Sadlens polstring er bl.a. baseret på elastomer, der bevirker, at sadlen let former sig efter din anatomi og dine bevægelser. Når du står af cyklen, vender sadlen tilbage til sin oprindelige form.

Betrækket på Recte kvinde-sadlen er uden syninger. Det giver både mindre friktion og større slidstyrke.

Så hvis du er på udkig efter en god og funktionel hverdags-sadel, som ikke lænser din bankkonto, så er Recte-sadlen til kvinder bestemt værd, at overveje.