DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Solid, billig herre-sadel til hverdagscyklen
2. Stærke stål-rails
3. God polstring sikrer optimal komfort

Cykler du hovedsageligt kortere ture i bymæssig bebyggelse? Du cykler måske til og fra jobbet. Det kan være, at du skal hente og bringe børn i daginstitutionen. Og i fritiden er der et væld af aktiviteter, hvortil du måske også bruger cyklen som transportmiddel. Selv om man måske ikke rigtigt føler, at man har været nogen steder, er det alligevel ofte blevet til nogle kilometer, når en dag er gået. En almindelig hverdagscykel til brug i byen behøver ikke være fyldt med dyr højteknologi. Her er det primært driftssikkerhed, sikkerhed og komfort, der tæller.

Der er, med andre ord, nogle få ufravigelige krav, som den gode hverdagscykel skal opfylde: Den skal køre stabilt og gnidningsløst. Bremser og gear skal være i orden. Og sidst, men ikke mindst: Du skal sidde godt på cyklen!

Du har derfor brug for en god og komfortabel sadel, som ikke behøver være specielt dyr. Og her er Levo herre-sadlen værd at kaste et blik eller to på.

Sadlen er udført i et slankt, elegant design, og med en særdeles god polstring, som aflaster din bagdels mest følsomme områder. Farvel til ømhed og sadel-sår! Det kan du bl.a. takke den ekstra beskyttelse i siderne for.

Sadlens stel (rails) er udført i stål. Der er derfor ikke tale om nogen let sadel, i forhold til de langt dyrere modeller, som ofte har rails i titanium eller carbon. Men på en hverdagscykel til brug i byen betyder den smule ekstra vægt ingenting. Til gengæld får du en enkel og solid sadel, der er lavet til at holde længe.

Med en Levo herre-sadel sidder du godt på cyklen. Og takket være den lavere pris kommer du ikke til at sidde dårligere i det, rent økonomisk!