DKK 299,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Billig og komfortabel sadel til en afslappet kørestilling
2. Masser af dejlig polstring
3. Vandtæt betræk uden syninger

Ofte overser man måske det, der burde være allermest indlysende!

Det er måske ikke alle, der tænker over, at en cykelsadel ikke bare er en cykelsadel. Men ikke desto mindre er det en uomtvistelig kendsgerning, at hvis du ikke sidder godt på cyklen, så kan det meget nemt påvirke din cykelglæde i negativ retning. Og selv om du måske ikke føler, at du cykler meget i hverdagen, så kan alle små-turene godt blive til nogle kilometer. Og hvis du har din cykel i flere år, og bruger den dagligt, så bliver det i hvert fald til mange timer, du tilbringer i sadlen.

En god sadel er derfor værd at se sig om efter. Hvis du udelukkende bruger din cykel til almindelig transport i byen, så behøver hverken cyklen ellers sadlen være blandt de dyreste. Tag f.eks. et kig på Commo dame-sadlen!

Her har vi en solid, klassisk dame-sadel, med masser af polstring og elastomer, der gør, at sadlen af sig selv former sig efter påvirkningerne fra din krop, så du opnår den bedst ulig komfort.
Sadlen er forholdsvist bred, så den giver mest mulig støtte. Der er tale om en sadel, som er designet til en afslappet kørestilling. Betrækket er naturligvis vandtæt, og uden syninger.

Sadlen har solide rails (stel) i stål. Der er derfor ikke tale om nogen let sadel, men det spiller heller ingen rolle, når vi har at gøre med en sadel beregnet til brug på en almindelig hverdagscykel.

Så hvis du kan lide en afslappet kørestilling, så er Commo dame-sadlen et godt valg, når vi snakker billige hverdags-sadler.