Før DKK 319,00
DKK 279,00
SparDKK 40,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Optimal komfort til pendleren
2. Level 5 polstring
3. Body Geometry design

Du kender det sikkert: Morgen efter morgen pendler du til job eller uddannelse. Og efter fyraften pendler du hjem igen. Måske lægger du vejen forbi kiosken eller supermarkedet på hjemvejen. I fritiden skal du måske ud på en shoppe-tur. Eller du skal besøge familien. Eller du skal mødes med vennerne på caféen. Eller...Eller... Eller....!

Der er masser af situationer, hvor det er oplagt at bruge cyklen til dagligdags transport. Og det er der masser af mennesker, der gør, her i det cykelglade Danmark. Det kan vi godt tillade os at være stolte af!  

Imidlertid er der også mange, der har erfaret, at den megen transport-cykling kan være hård ved huden på bagdelen og andre følsomme steder på kroppen. Det er derfor vigtigt, at man har en god sadel på sin cykel. Til pendling og anden dagligdags cykling behøver man ikke købe en sadel, der koster en mindre formue. BG Comfort Gel er Specializeds bud på en god sadel til dig, der frem for alt bruger din cykel til daglig transport.

Som navnet antyder er denne sadel først og fremmest designet med komfort for øje. F.eks. har den level 5 polstring, hvilket gør den særdeles behagelig at anvende til kortere ture i byerne. Den er selvfølgelig designet vha. det for Specialized-sadler så velkendte Body Geometry program, og kan bruges af både mænd og kvinder. Det vakuum-formede design gør sadlen meget slidstærk, så den holder til utallige ture, flere år ud i fremtiden.

Se videoen og lær mere om Body geometri