Før DKK 2.199,00
DKK 1.935,13
SparDKK 263,88
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. MIMIC-teknologi, der former sig efter kroppen
2. Body Geometry
3. FACT carbon-rails

Det kan være sin sag at designe en sadel, som gør det muligt at sidde i en aerodynamisk position, uden at gå på kompromis med komforten. Og hvis en sadel samtidig skalpasse specielt godt til den kvindelige anatomi, så stor cykelsadel-producenten overfor lidt af en udfordring!

Men når man kender lidt til Specialized, ved man også, at det amerikanske gigant-firmas ingeniører aldrig har ladet sig skræmme af udfordringer.  Tag bare et kig på den nye Romin EVO Pro med MIMIC.

Den innovative MIMIC-teknologi er baseret på flere lag materiale, som af sig selv former sig efter din krop. Derved opretholder man ligevægt, så belastninger fordeler, om man reducerer risikoen for ømhed eller `sovende´ fornemmelser i kroppen.
Når denne specielle teknologi kombineres med et langstrakt, kurvet design, og level II polstring, så taler resultatet for sig selv! Her har vi en sadel, der virkelig er designet til at hjælpe dig med at yde det optimale, samtidig med, at komforten er i top, selv på meget lange ture.

Den SWAT kompatible sadel er udstyret med lette og stærke FACT carbon-rails.

•NOTE: Oversized 7x9 carbon rails er ikke kompatible med sadelklamper, der er udstyret med side-load klampe mekanismer ved 7mm's runde rails.
Sadlen er naturligvis designet vha. den patenterede Body Geometry tilgang, der har gjort mange Specialized sadler så populære.

Selv om Romin EVO Pro med MIMIC ofte markedsføres som en decideret kvinde-sadel, er det værd at nævne, at den også sagtens kan bruges af mænd. Til syvende og sidst gælder det, at du først og fremmest skal vælge den sadel, du føler passer til dig. Det er jo dig, der skal sidde på sadlen!

Se videoen og lær mere om Body Geometry