Før DKK 229,00
DKK 195,00
SparDKK 34,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Optimerer dine bevægelser på cyklen
2. Støtter fødderne, og aflaster knæene
3. Nervebetændelse

Hvis dine fødder ellers har det godt, skænker du dem måske ikke mange tanker i det daglige. Men hvis dine fødder pludselig begynder at gøre vrøvl, skal du nok opdage det! Det gælder både, når du går, og når du cykler.

Som cyklist er du afhængig af dine fødder som værende et avanceret biomekanisk bindeled mellem skoene og pedalerne. Kraftoverførslen skal være så effektiv som muligt, og samtidig må belastningen på fødder, knæ og underben ikke blive for voldsom. Konsekvensen af en dårlig fodstilling kan være ledbetændelse, knæskader og unødig slitage på knogler og led.
Der er altså tale om alvorlige sager, som man bør tage seriøst i tide, så skader kan forebygges.
I modsætning til sålen i en cykelsko er din fodsål jo ikke udformet som en stiv plade. Fodsålen er derimod fleksibel, og hvis den ikke får den rette støtte, kan intensiv cykling føre til overbelastning, med skader til følge.

Til dig, der har en medium-høj svang, tilbyder Cykler.dk disse skønne Bontrager indersåler med mellemvang.
Sålen har en præcisionsstøbt hælkappe, der justerer og stabiliserer foden, imens mellemfodspuden har til formål at undgå eller reducere nervebetændelse (inflammation). Nervebetændelse kan blive så smertefuldt, at man knapt kan støtte på foden, og er ikke altid let af slippe af med igen, hvis man først har pådraget sig det.

Den 3D-designede svang giver fin støtte og hjælper med til at aflaste knæene.

Men din performance skal selvfølgelig også være i top. Derfor bidrager Inform BioDynamics til at optimere dine naturlige bevægelser, når du cykler.

Se mere i videoen herunder!