Før DKK 1.999,00
DKK 1.499,00
SparDKK 500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super performance og komfort
2. Meget stiv FACT carbon-sål
3. Deducerer risikoen for skader

Vi vil alle gerne have optimal performance - Og de fleste af os vil også gerne have det til en fornuftig pris.

Derfor satte folkene hos amerikanske Specialized sig for at skabe en cykelsko, der forenede den performance og komfort, man kender fra de dyreste sko, med et fornuftigt pris-niveau. Det lyder måske som en umulig opgave, men hos Specialized har man gang på gang bevist, at man formår at flytte grænserne for, hvad der er muligt, når det handler om cykler og tilbehør!

I den forreste del af skoen bruges TPU og mesh. Bagtil bruges syntetisk læder. Disse 3 materialer svejses sammen, så man får en god støtte fortil, mimens den stivere hæl holder skoen på plads. Dette giver maksimal performance. Takket være FACT carbon-sålen, som har et stivheds-indeks på 8,5, er du sikret sublim kraftoverførsel, så du får mest muligt ud af hvert eneste tråd i pedalerne.

På oversiden af skoen finder du to Boa-spænder, der giver en god pasform, så presset fordeles over vristen. Det har stor betydning for såvel performance som komfort.

Takket være Specializeds eget innovative Body Geometry Fit program er skoen designet til at reducere risikoen for skader på fødder, knæ og hofter.
Torch 3.0 skoene er kompatible med alle 3-bolts klampe-systemer.
Skoene er meget lette, idet de kun vejer 248 gram pr. stk. i str. 42.

Specialized Torch 3.0 er cykelskoene til dig, der gerne vil have sublim performance og god komfort, uden at skulle helt op i de øvre prisklasser.

Med disse sko er der basis for mange skønne ture på cyklen!