Før DKK 1.399,00
DKK 989,00
SparDKK 410,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Varme, vandafvisende landevejssko til vinter-brug
2. Isolerende polstring
3. Reflekterende detaljer giver øget synlighed

Når vinteren melder sin ankomst, kan du enten vælge at opstalde din landevejscykel, og måske klare dig med en hometrainer, indtil forårssolen igen stråler, og den endeløse landevej kalder, eller også kan du vælge at iføre dig fornuftig vinterpåklædning, og blive ved med at cykle!

I et par XLC CB-R07 Vinter landevejssko kan dine fødder have det godt, hele vinteren. Yderdelen af disse lækre sko er lavet i et vind- og vandafvisende PU-materiale, imens den indre del er forsynet med en blød, isolerende polstring. Selve indersålen er lavet i et blødt, pelslignende materiale (uægte pels).

Den vandafvisende YKK-lynlås holder de elastiske snører på plads, så de ikke griber fat i noget, imens du cykler. Reflekterende detaljer giver øget synlighed ved kørsel i mørke.

Ydersålen består af fiberforstærket nylon, og er forsynet med forhøjninger, som gør det let at gå i skoene, i tilfælde af, at du får behov for at stå af cyklen, og gå et stykke.

Pga. den vandafvisende overflade er skoene meget nemme at rengøre. Og skulle de komme til at lugte, kan de rengøres indvendig, vha. det effektive og miljøvenlige Foam fresh Cleaner fra MUC-OFF.

Med et par XLC CB-R07 Vinter landevejssko bliver det i hvert fald ikke kolde fødder, der kommer til at afholde dig fra at cykle om vinteren!

OBS: Skoene passer til klamper med 3 bolte.