FIZIK Tempo Artica R5 GTX
Før DKK 1.999,00
Fås i 2 farver
FIZIK Terra Artica X2
Før DKK 2.299,00

Cykling er ikke kun en sommer-sport


Cykelsport hører ikke kun sommeren til. Med den rette påklædning kan man cykle stort set i al slags vejr (måske lige bortset fra orkan eller snestorm, hvor vi anbefaler, at man i stedet finder hometraineren frem.

Stadig flere ryttere hopper også på cyklen i vinterhalvåret. Især MTB vinter cykling er blevet populært.

Men et par gode vintersko er alfa og omega, hvis vintertræningen skal blive en succes.
Her kan almindelige cykelsko ikke holde fødderne varme nok.

Kulde, sne, vand og mudder sæter dine fødder på en hård prøve. Som bekendt er den danske vinter ofte en kold og våd omgang.

Hvad skal et par cykelsko til vinterbrug kunne?


Skoene skal naturligvis kunne holde dine fødder varme og tørre. Altså er det en god idé, hvis skoen er både isolerende og vandtæt.

Og desuden skal skoene have en tilpas stiv sål, så kraftoverførslen bliver god. Stivheden af sålen er selvfølgelig forskellig, alt efter, om du kører på landevej eller off-road/mountainbike.

Vær også opmærksom på, om du skal bruge et par sko beregnet til flade pedaler eller til klamper.

En solid vinterstøvle med gore tex, membran holder både vind og kulde på afstand, og vil ofte være det ideelle valg, hvis du ønsker at kunne blive ved med at bruge din MTB, også i løbet af den danske vinter.

Mange vinterstøvler/-sko er derfor udstyret med vandtætte, åndbare membraner af gore tex. Skoen kan derfor holde vandet ude, samtidig med, at dine fødder kan komme af med sveden.

Skal jeg vælge sko eller støvler?


Om du foretrækker en sko eller en støvle, er naturligvis i høj grad en smagssag.
Igen bør du kigge på, hvilken type cykelsport, du primært ønsker at dyrke, både sommer og vinter.

Til MTB-kørsel om vinteren vil en solid vinterstøvle med en membran af gore tex ofte være et klogt valg. Støvlerne går typisk længere op omkring anklen, hvor et bånd af velcro sørger for, at holde støvlen på plads.

Et par sko til landevejscykling har ofte en sål af nylon, som er forstærket med carbon. Det skyldes, at sålens stivhed har stor betydning på en landevejssko, hvor kraftoverførslen er særdeles vigtig.

Under alle omstændigheder betyder det meget, at skoene/støvlerne kan holde både vind og vand ude.

Alternativt kan du kigge på nogle af vore vandtætte overtræk til dine sko/støvler. Det vil også ofte være en billigere løsning end at skulle købe nye vintersko.

Det er også muligt at få vinter cykelsko med særdeles effektive reflekterende detaljer, hvilket giver bedre synlighed, og dermed øget sikkerhed ved kørsel i mørke, hvilket jo ofte er aktuelt om vinteren.

Hvorfor skal jeg købe cykelsko hos Cykler.dk?


På Cykler.dk finder du et stort udvalg af cykelsko, både sommersko, vintersko, skoovertræk og vinterstøvler, af kendte mærker, som XLC og Fizik.

Cykler.dk er Vestjyllands største cykelbutik, og blandt Danmarks førende, hvad angår online salg af cykler, reservedele, udstyr, plejemidler og alt til faget hørende.

Vi er alle dedikere cykel-entusiaster, og lever og ånder for cykelsport, hele året rundt.

Med et par sko fra Cykler.dk kan du trygt trodse kulden, springe op på cyklen, og cykle vinteren i møde.

Vi skal nok hjælpe med at holde dine fødder tørre.

Et par smarte og effektive landevejssko til vinterbrug? En super sej vinterstøvle med gore tex? Cykler.dk har det hele!

Fri fragt over 299 kr.


Her hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer til 299 kr. og derover. Det betyder i praktisk, at alle sko, som du finder her på siden, sendes til dig, kvit og frit. Det gælder altid, både sommer og vinter!

Og køber du en vare, der koster mindre end 299 kr., som f.eks. en indersål, til at placere inden i selve skoen, så laver vi en fordelagtig fragtpris til dig.

Alle nye cykler, som vi sælger, leveres i øvrigt i fuld samlet tilstand.

Hvordan kontakter jeg Cykler.dk?


Der er flere måder at kontakte Cykler.dk på: Send os en e-mail på info@cykler.dk, ring på tlf. 77340818, eller besøg os i vores fysiske butik i Lemvig.

Vi er altid klar på en snak om stort og småt, når det handler om cykler og udstyr. For os er fantastisk kundeservice en æressag.

På med vinterstøvlerne, og så afsted.