Før DKK 1.399,00
DKK 889,00
SparDKK 510,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Varme, vandafvisende vinterstøvler til MTB-rytteren
2. Super komfort og performance
3. Slidstærke, og nemme at rengøre

Når kong Vinter begynder at rasle med sablen, holder en del cykelentusiaster sig inden døre, og klarer sig måske med en hometrainer, indtil foråret melder sin ankomst.

Og så er der dem, der klæder sig på efter forholdene, og fortsætter med at cykle!
Især på en mountainbike kan du blive ved med at cykle året rundt, og i stort set al slags vejr (måske lige bortset fra stormvejr og meget kraftig sne). Men ordentlig påklædning skal der selvfølgelig til.

Dine fødder skal naturligvis have det godt, når du cykler. Og det får de, hvis du vælger at købe et par XLC CB-M07 Vinter MTB-støvler.

Disse fantastisk varme og behagelige vinterstøvler er designet til at holde vand og kulde ud, og varmen inde. Den solide YKK-lynlås er vandafvisende, og sørger for, at snøringerne er gemt af vejen. Det er med til at gøre støvlen vind- og vandtæt, og samtidig undgår du, at snørerne hænger fast i grene eller lignende, når du drøner afsted på MTB-sporet.  

En PVC-forstærket hæl giver ekstra slidstyrke.

Indersiden er beklædt med fleece, som nok skal holde dine fødder varme, selv på en kold vinterdag.

Når du kommer hjem, skyller du bare støvlerne rene. Og hvis de kommer til at lugte svedigt/surt, kan vi anbefale, at du rengør dem indvendigt, med Foam fresh Cleaner fra MUC-OFF.