MUC-OFF Foam Fresh Cleaner 400 ml

DKK 99,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Nem og effektiv rengøring af cykeltøj mm.
2. Dejlig, frisk citrus-duft
3. Topkvalitet fra Muc-Off

Når du cykler, bliver du naturligvis svedig. Og sådan skal det også være. Men som du sikkert har erfaret, kan dit cykeltøj, handsker, inderhuen i din hjelm osv. Hurtigt komme til at lugte svedigt. Det er en helt naturlig følge af, at disse beklædningsgenstande er i tæt kontakt med din krop.
Der er ikke meget sjov ved at køre i cykeltøj, der virker snavset og svedlugtende. Og dertil kommer, at saltene i sveden gør cykeltøj stift og ubehageligt, så friktionen mellem tøjet og kroppen forøges, med risiko for slidsår til følge. Og det er jo ikke ligefrem noget, der bidrager til glæden ved at cykle!

Der er derfor brug for et effektivt rengøringsmiddel, som kan gøre dit udstyr rent i en fart, og fjerne dårlig lugt. Og som så ofte før er det den kendte producent Muc-Off, der sidder med løsningen på dette problem!

Muc-Off Foam Fresh Cleaner er et helt særligt rengøringsmiddel, idet det, som navnet antyder, består af skum! Produktet er overraskende nemt at bruge: Du sprøjter bare skummet på det udstyr, der skal rengøres, og lader skummet sidde og virke! I løbet af kort tid forsvinder skummet af sig selv, og efterlader dit udstyr, blødt og friskt, med en herlig duft af citrus. Hvis dit cykeltøj er blevet ekstremt snavset, så brug evt. en klud til at gnide produktet ind i stoffet.
Alle Muc-Offs produkter er fremstillet med miljøvenlighed for øje. Spraydåsen indeholder derfor kun et minimum af drivmiddel.

Som du ser, er der mange grunde til, at vi hos Cykler.dk er stolte af at være din Muc-Off forhandler, både på nettet og i vores fysiske butik.