DKK 59,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Smører og vedligeholder
2. Forebygger rust
3. Biologisk nedbrydeligt

Du kender det garanteret: Du kommer hjem fra en herlig cykeltur på landevejen, i skoven, eller hvor du nu holder af at cykle. Så hvad gør du? Du smider cykeltøjet, tager et bad, og bagefter bruger du deodorant. Deodoranten modvirker dårlig lugt, og gør, at du føler dig ren og frisk resten af dagen.

Men din cykel har også brug for pleje! Når den er blevet vasket, er det godt at anvende et middel, der gør cyklen smudsafvisende, og forebygge rustdannelse. Endnu engang er det Muc-Off, der kommer med løsningen!

Nu er det også muligt at få en spray, der holder din cykel flot og rustfri i lang tid, samtidig med, at den smører og vedligeholder bevægelige dele! MO-94 er et fantastisk produkt fra den anerkendte producent Mu-Off, der bl.a. er officiel leverandør til det professionelle cykelhold Team Sky. Denne super effektive spray fortrænger fugt, beskytter mod korrosion, løsner fastrustede dele, og fjerner mislyde. Desuden har den en beskyttende virkning på de dele, der behandles med MO-94, således, at snavset ikke så let sætter sig fast.

Sådan gør du:

•Spray produktet på de områder/emner, der skal behandles
•For at opnå den bedst muligt beskyttende virkning, undlad at tørre efter. Produktet virker bedst, når det får lov at blive siddende.

OBS: Muc-Off og Cykler.dk gør opmærksom på, at MO-94 ikke må bruges på bremsedele, eller sprayes direkte på cyklens dæk. Dette vil forringe bremse-evnen, idet MO-94 er et produkt, som reducerer friktion.

Produktet har en let smørende effekt på alle bevægelige dele, og kan ikke alene bruges til cykler, biler mm., men også til masser af andre formål i hjemmet, på arbejdspladsen eller i fritiden.

Det er værd at nævne, at MO-94 er biologisk nedbrydeligt. Miljøvenlighed er nemlig noget, som firmaet Muc-Off prioriterer højt. Og det forstår man jo godt!