DKK 189,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Vask, beskyttelse og smøring af din cykel
2. Meget for pengene
3. Miljøvenlige produkter

Det kan næsten ikke siges for tit: En cykel, som er værd at køre på, er også værd at rengøre og pleje. God cykel-pleje er ikke kun et spørgsmål om, at en ren cykel er pænere (selv om det naturligvis er fedt at køre på en skinnende ren cykel). Når du plejer din cykel godt, forebygger du, at nogle af delene går i stykker, og i sidste ende forlænger du også selve stellets liv.
Firmaet Muc-Off markedsfører et kæmpe udvalg af rengørings- og pleje-produkter til cykler.
Disse produkter er kendt og elsket verden over, såvel af almindelige cyklister som af professionelle atleter.

Hvis du køber et Muc-Off Wash, Protect and Lube Kit, har du alt, hvad du behøver, for at kunne vaske, beskytte og smøre din cykel.
Det får du:
Bike Cleaner
MO-94
Biodegradeable Wet Lube

Nano Tech Bike Cleaner er er fremragende vaskemiddel, som, ved hjælp af Nano-teknologi, går ind og opløser skidtet, helt nede på mikroskopisk niveau.
MO-94 er en spray, der beskytter mod rust, fortrænger fugt, nedsætter friktion, og gør delene smudsafvisende. MO-94 er baseret på vegetabilsk olie, så den er så miljøvenlig som muligt. Miljøvenlighed er i øvrigt noget, som Muc-Off prioriterer højt.

Biodegradeable Wet Lube er et smøremiddel, som er specielt designet til brug under våde og/eller mudrede forhold. Dette middel kan bruges på alle cyklens mekaniske dele, så du kører super godt, med helt gnidningsløse gearskift.  

Vi hos Cykler.dk er stolte af at være forhandler af produkterne fra Muc-Off i almindelighed. Og vi er ikke mindre stolte af at kunne tilbyde dig dette dejlige Wash, Protect and Lube Kit!