MUC-OFF 8 in 1 Bike Cleaning Kit

DKK 609,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Alt til rengøring af cyklen
2. Sæt med hele 8 dele
3. Miljøvenlige produkter

`Jeg er så glad for min cykel!´ Allerede i halvfjerdserne fik legendariske Povl Kjøller mange danske børn til at skråle med på denne herlige børnesang. Og sangens tema er i dag lige så aktuelt som dengang! Utallige danskere er nemlig meget glade for deres cykler.

Netop derfor er det også værd at give cyklen den bedst mulige pleje, så den fortsat kan give dig de mange fantastiske cykel-oplevelser, du fortjener. Ordentlig vedligeholdelse kræver naturligvis ordentligt grej. Og her finder du en pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for, for at rengøre og pleje din cykel, så den både holder længe, og bliver ved med at se flot ud. Dette gælder, uanset, hvilken type cykel, du har.

Følgende er inkluderet i sættet:

Nano Tech Bike Cleaner
Expanding Microcell Sponge
Soft Washing Brush
Detailing brush
Claw Brush
Two Prong brush
Bike spray
•Storage Tub (opbevaringskasse)

Nano-tech Bike Cleaner er et innovativt, meget miljøvenligt, vaskemiddel, som går ind og opløser snavset, helt nede på mikroskopisk niveau. Vha. de forskellige børster kan du let fjerne evt. genstridigt snavs, selv på meget vanskeligt tilgængelige steder. Efter endt rengøring giver du cyklen et par solide pift af den beskyttende Bike Spray. Så er den bedst muligt beskyttet mod rust.

Det hele opbevares, nemt og praktisk, i den medfølgende Storage Tub (plastik-beholder med hank). Så ved du altid, hvor du har tingene, når du skal bruge dem.

Hos Cykler.dk får du hele herligheden til en yderst rimelig pris, og skal varen sendes, giver vi endda gratis fragt! Når du køber dette skønne sæt, gør du derfor ikke alene noget godt for din cykel, men også for miljøet, og for din pengepung!

Er der egentlig noget at betænke sig på?