MUC-OFF Expanding Microcell Sponge

DKK 59,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Effektiv og skånsom cykelrengøring
2. Ergonomisk design
3. Praktisk vaccum-pakning

Langt de fleste cykel-entusiaster kan godt lide, at deres cykel ser pæn ud. Og samtidig vil vi alle gerne have, at vores cykler holder længst muligt. For de fleste af os er en ny cykel trods alt en ikke ubetydelig investering. Imidlertid er det 100% sikker, at når man bruger en cykel til det, den er beregnet til, så kan den ikke undgå at blive snavset. Det gælder ikke mindst i et land som Danmark, hvor føret ofte er vådt. Mange kan godt lide at køre offroad, hvilket gør, at cyklen bliver udsat for mudder. Og så er vi slet ikke begyndt at snakke om de mange tons vejsalt, der bruges hver vinter!

Sådanne forhold stiller store krav til cykelrengøring. Derfor er det godt, at vi har Muc-Off! Fra dette verdenskendte firma kommer den innovative Expanding Microcell Sponge.

Ved første øjekast ser denne svamp måske ikke ud af så meget. Men lad dig ikke narre. Den er hamrende effektiv. Svampen er vaccum-pakket, dels for at få den til at fylde mest muligt, men også for at spare emballage. Miljøvenlighed er nemlig noget, der betyder meget for Muc-Off. Læg svampen i en spand vand, og se den udvide sig!

Denne ergonomisk designede svamp er andet og mere end bare et stykke skumgummi. Ved hjælp af topmoderne Microcell-teknologi sørger den for at holde snavset fanget inde i svampen, så det ikke ridser din cykels flotte lak. Resultatet er enestående: Fantastiske rengørende egenskaber, kombineret med en helt utrolig skånsomhed.  

Hvis din cykel skal stråle om kap med den danske forårssol, så brug Muc-Off Expanding Microcell Sponge!