MUC-OFF Soft Washing Brush

DKK 119,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Effektiv og skånsom børste
2. Stort børstehoved for hurtig rengøring af store arealer
3. Ergonomisk design

Du har købt dig en ny, flot cykel. Den står og skinner, og du kigger forventningsfuldt på den. Det kan ikke gå hurtigt nok med at komme i cykelsadlen, og få nogle kilometer i benene!
Men som bekendt er det danske vejr omskifteligt, og ofte ganske fugtigt. Et er derfor sikkert:
Uanset, om du kører på asfalt eller offroad, vil din cykel før eller siden blive snavset. Grundig cykel-rengøring er derfor et must, både for at sikre, at din cykel bliver ved med at fungere, som den skal, og for at den fortsat kan se flot ud. Intet er mere trist end at se sin dejlige cykel forfalde. Og det gælder ikke mindst, hvis man ved, at man selv kunne have gjort mere for at forhindre det!

Til en effektiv cykelvask har du brug for en god og solid børste, som kan fjerne snavset, men som samtidig ikke slider på din cykel smukke lakering. Og endnu engang er det det anerkendte firma Muc-Off, der træder hjælpende til!

Muc-Offs Soft Washing Brush er lige præcis det værktøj, du har brug for, når snavset skal have kamp til stregen! Denne lækre børste har et overdimensioneret børstehoved, så du, hurtigt og effektiv, kan afvaske store arealer på din cykel. Selve børste-hårene er af nylon, så de er yderst skånsomme mod din cykels lak. Skaftet er ergonomisk designet, og kanterne af børstehovedet er udført i et blødere materiale (gummi), så børsten ikke forvolder skade, hvis den skulle støde imod nogen steder.

OBS: For at forlænge børstens liv, bør den ikke bruges sammen med meget varmt/kogende vand, eller på meget varme metal-dele.

Hos Cykler.dk får du denne dejlige børste til en ganske rimelig pris!