DKK 79,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. 3 børster i 1
2. Indbygget skraber
3. Langtidsholdbare nylon-børster

En moderne cykel er langt mere end bare et stel, et sæt pedaler og to hjul. I vore dage er en cykel et teknisk vidunder, og ideelt set er hver eneste komponent på cyklen optimeret til det yderste, med henblik på at forene, fart, sikkerhed og komfort.

For at din cykel kan blive ved at fungere optimalt, er grundig rengøring af stor betydning. Intet er mere frustrerende end at konstatere, at ens dejlige cykel begynder at køre dårligere, fordi skidt og mudder har sat sig i de mekaniske dele. Og den avancerede mekanik på mange cykler stiller naturligvis visse krav til det grej, der benyttes til rengøringen. Og alligevel behøver cykelrengøring ikke være en videnskab i sig selv. Det er Muc-Offs smarte Claw Brush et levende bevis på!

Ved første øjekast ser Claw Brush måske lidt underlig ud. Men du vil erfare, at den gør god gavn. Her får du nemlig et sandt multi-værktøj til rengøring af din cykel. Claw Brush har nemlig hele 3 børstehoveder, i en og samme børste.

Takket være de 3 forskellige børstehoveder kan du fjerne selv det mest genstridige snavs, og på selv de sværest tilgængelige steder på din cykel. Desuden har Claw Brush en indbygget skraber, så du let kan nå ind i kæde, kassette, tandhjul og andre mekaniske dele, og fjerne det mudder, der evt. har klumpet sig sammen der.

Selve børsterne er af nylon, og de er lavet til at holde længe. Så du kan roligt regne med, at du får meget for pengene, når du køber dette dejlige redskab, som på længere sigt letter vedligeholdelsen af din cykel.

OBS: Muc-Off gør opmærksom på, at nylon-børster ikke bør bruges sammen med kogende vand. De bør heller ikke bruges til at rengøre metaldele, som er meget varme (lad delene køle af, før du begynder at bruge børsten).