MUC-OFF Chain Cleaner 400 ml

DKK 99,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Gør din kæde skinnende ren
2. Nem at anvende
3. Biologisk nedbrydelig

Når du cykler, er kæden din bedste ven! Det er kæden, der skal sørge for, at kraften fra dine mange tusinde tråd i pedalerne overføres til hjulene. Over tid kan din kæde blive meget snavset, og der skal ikke så meget til, før det forringer din cykel-oplevelse betydeligt.

Det kan derfor godt betale sig at give din kæde den bedst mulige pleje. Og ikke overraskende kommer et af de bedste plejemidler fra Muc-Off. Før du smører din kæde, skal den renses af, så snavs og gammel olie kommer væk. Derfor har du brug for en god kæderens.
Muc-Off Chain Cleaner er designet til at nedbryde olie og fedtstof, og få kæden til at fremstå skinnende ren, og fri for fremmedlegemer.

Sådan gør du:
•Skyl kæden grundigt af
•Spray produktet på kæden
•Sidder der noget snavs tilbage, så fjern det med en børste eller svamp

Den kæde skinner nu som den dag, den var ny. Nemmere kan det næsten ikke være!
Nu tænker du måske, at et produkt, der, hurtigt og effektivt, kan nedbryde olie, må være noget giftigt stads. Men så kender du ikke Muc-Off Chain Cleaner! Ligesom utallige andre Muc-Off produkter er denne fantastiske kæderens biologisk nedbrydelig. Miljøvenlighed er nemlig en væsentlig dels af Muc-Offs koncept. For som de siger: Hvem gider cykle rundt på en planet, der er totalt ødelagt?

Vi skal dog gøre opmærksom på, at Muc-Off Chain Cleaner er stærkt brandfarligt. Spraydåsen bør, ligesom alle andre trykbeholdere, beskyttes mod stærk varme.

Det er ikke uden stolthed, at Cykler.dk tilbyder de mange skønne Muc-Off produkter til kunderne!