DKK 129,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Biologisk nedbrydeligt fedtstof til lejer, pedaler mm.
2. Gør de indsmurte dele ultra-glatte
3. Ingen petroleumsbaserede olier

Visse dele på din cykel fungerer bedst, når de er fedtede. Det gælder for eksempel for lejer, sadelpind, pedaler og kabler. Præcis ligesom den menneskelige krop har brug for fedtstoffer (hvadenten, de er vegetabilske eller animalske), for at smøre leddene, så har de nævnte dele på din cykel også brug for fedt. For at sikre dig den bedst mulige cykel-oplevelse har du derfor brug for et godt fedtstof.
Fra det anerkendte firma Muc-Off kommer Bio Grease, som er designet specielt til brug på cykler. Bio Grease gør delene ultra-glatte, så de fungerer optimalt.

Sådan gør du:
•Påfør en lille mængde af produktet på de emner, der skal fedtes ind.
•Brug din finger, eller den medfølgende sprøjtepistol til at fordele produktet jævnt
•Sæt de adskilte dele sammen igen
•Tør overskydende produkt af med en mikrofiber-klud

OBS: Muc-Off og Cykler.dk gør opmærksom på, at Bio Grease IKKE bør bruges til cykelkæder!

Ligesom en lang række andre fremragende produkter fra Muc-Off er Bio Grease biologisk nedbrydeligt, hvilket navnet også antyder. Bio Grease indeholder hverken opløsningsmidler eller petroleumsbaserede olier. I det hele taget er miljøvenlighed noget, det vægtes højt hos Muc-off. Du behøver derfor ikke være nervøs for at komme til at fylde miljøet med skadelige kemikalier, når du bruger Muc-Off til at rengøre, pleje og beskytte din cykel med. Det kan godt lide hos Cykler.dk. Derfor er det med stolthed, at vi tilbyder Bio Grease, og de utallige andre skønne Muc-Off produkter, til vore kunder. Se det store udvalg her på siden, eller kig ind i vores fysiske butik i Lemvig.

Med Muc-Off Bio Grease kommer dine fremtidige cykelture bogstaveligt talt til at gå som smurt!