DKK 419,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Vandtæt neopren
2. Prisvindende IntelliSeal teknologi
3. Ingen lynlås

Lad det være sagt med det samme: Vi synes, ligesom så mange andre, at det er super fedt at køre på landevej! Men samtidig er vi også klar over, at det danske vejr uvægerligt vil byde på visse udfordringer, som kræver den rette påklædning. Det gælder i særlig grad, når vinteren melder sin ankomst, med sne, sjap og salt på vejene.  

Cykelsko kan godt koste en del penge. Det er derfor væd at passe godt på dem. Og her er folkene hos danske Grip Grab ikke tabt bag af nogen landevejscykel! Det har nemlig designet det fantastiske RaceThermo sko-overtræk, som er specielt velegnet til at blive brugt om vinteren, hvor temperaturen er lav, og føret ofte vådt. Sko-overtrækkene er udført i vandtæt 4mm neopren, og udstyret med den geniale, prisvindende IntelliSeal teknologi, som forlænger sko-overtrækkenes levetid, og gør dem mere vandtætte.

Grip Grab RaceThermo sko-overtrækkene adskiller sig fra stort set alle andre sko-overtræk, pga. den smarte feature, at du kan tage sko-overtrækkene på, FØR du tager cykelsko på. Det gør sko-overtrækkene mere vandtætte, og der er ingen generende lynlås, som kan gnave i hælen. Ligesom ved mange andre Grip Grab produkter er der reflekterende logoer, som giver øget synlighed, når du cykler i mørke.

Med disse fantastiske sko-overtræk er dine cykelsko godt beskytter mod regn og vandsprøjt fra kørebanen. RaceThermo anbefales især til landevejssko, og er kompatible med de fleste pedalsystemer.

Sko-overtrækkene kan vaskes i koldt vand, men bør ikke stryges eller tørretumbles. Tilbage er faktisk kun at ønske dig mange gode ture på landevejen. Det bliver i hvert fald ikke dine sko-overtræk, du kommer til at gå ned på!