DKK 559,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Ekstremt isolerende
2. IntelliSeal teknologi
3. Refekterende logo giver øget synlighed i mørke

Der findes vejrsituationer, som kan være så ekstreme, at al cykling må frarådes. Hvis der f.eks. er snestorm, eller kraftigt isslag, så anbefaler vi, at du finder en anden måde at transportere dig på. Men så snart, sneen er stilnet af, og vejene er ryddet så nogenlunde, kan det være rart at komme ud at cykle en tur. Men det kræver naturligvis, at man bærer den rette påklædning.
Ingen kan lide at få våde og kolde fødder. Og omvendt vil de fleste helst have, at deres fine cykelsko holder længst muligt. Og hvis du ønsker at cykle under ekstreme forhold, stiller det naturligvis ekstreme krav til dine skoovertræk.

Og som altid kan vi roligt sætte vores lid til produkterne fra Grip Grab. Her er nemlig tale om produkter af høj kvalitet, designet til det danske klima.

De vandtætte Arctic `Deep Winter´ skoovertræk er udført i 4mm vandtæt neopren, og forsynet med den prisvindende IntelliSeal-teknologi, som dels gør skoovertrækkene meget modstandsdygtige overfor vand, og dels forlænger deres levetid. Desuden er der et ekstremt isolerende fiber-for.  

Skoovertrækkene har ingen lynlås, som der kan trænge vand ind igennem. Ligesom mange andre Grip Grab produkter er Arctic `Deep Winter´ skoovertrækkene udstyret med reflekterende detaljer, der giver øget synlighed, når du cykler i mørke.

Materiale-sammensætning:
•80% Gummi
•10% Polyester
•7% Polyamid
•3% Polyurethan

Med disse skoovertræk er du i stand til at cykle, selv i den koldeste og vådeste vinter!
Skoovertrækkene kan håndvaskes i koldt vand, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.