Grip Grab Nordic Vindtæt 'Deep Winter' Lobster Handske

DKK 529,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Ekstremt isolerende, til de koldeste dage
2. Vindtætte og vandafvisende
3. Praktisk 3-fingret design

Vinteren kommer! Mange vil sikkert kunne genkende denne replik fra George R. R Martins bøger i fantasy-serien `Kampen om Tronen´ (`Game of Thrones´), og TV-serien af samme navn. I historien bruges dette mantra som en påmindelse om, at man altid bør være godt forberedt, fordi der altid er vanskeligheder forude.

Og en sådan indstilling er måske ikke så tosset endda, selv om vi heldigvis lever i den virkelige verden. Vi ved jo nemlig, at vinteren før eller siden rammer os. Hvis vi også vil kunne cykle om vinteren gælder det derfor om at være klædt rigtigt på.

Til dig, der gerne vil trodse den danske vinter, og holde din cykeltræning ved lige, hele året rundt, har folkene hos danske Grip Grab designet den vindtætte `Deep Winter´ Lobster handske. Lobster betyder hummer, og det er let at se, at dette navn skyldes handskens 3-fingrede design, hvor de to `rum´ til håndens fire fingre minder om en hummerklo. Denne udformning giver maksimal bevægelsesfrihed.

Handskerne er ekstremt isolerende, og har en vindtæt og vandafvisende yderside. Det er let at tilpasse handskerne, så de slutter til din jakkes rib. Det gøres med et træk i snoren ved handskens manchet. Håndfladerne er polstret med 4 mm DoctorGel, og der er naturligvis også silikone-print, som er med til at sikre et godt greb om cyklens styr. Endelig er der det velkendte reflekterende Grip Grab-logo, som giver øget synlighed, når du kører i mørke.

Materiale-sammensætning:
•78% Polyester
•20% Polyamid
•2% Elastan

Handskerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.