DKK 419,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Super isolerende
2. 100% vandtæt yderside
3. Nylon-forstærkninger på hæl og tå

Hvad er merino egentlig for noget? Mange af os har sikkert aldrig tænkt over det. Og en del af os kender det måske kun fra julesangen `Højt fra træets grønne top´. Merino er hverken nyt eller højteknologisk. Det er ikke baseret på nano-teknologi eller andre smarte, moderne features. Merino er så genialt, som kun et ægte natur-produkt kan være!

Ulden fra merino-fåret har i århundreder været kendt og elsket for sine isolerende/temperaturregulerende egenskaber. Netop derfor er denne lækre uld så velegnet til fremstilling af beklædningsgenstande, såsom de vandtætte termo-sokker fra GripGrab. Yderst finder du et fuldstændig vandtæt lag, som beskytter dine fødder mod regn og vandpytter, imens det super isolerende merino-fór holder dine fødder tilpas varme, selv på de koldeste dage.

Hæl og tå er forstærket med nylon, for at give øget slidstyrke, så du kan have glæde af disse dejlige sokker, langt ud i fremtiden.

OBS: Producenter gør opmærksom på, at selv om sokkerne er fuldstændig vandtætte, vil de blive gennemblødte, hvis de nedsænkes i vand til op over skaftet, så sokkerne fyldes med vand.

Materiale-sammensætningen er som anført nedenfor:

Yder-materiale:
•80% polyamid
•20% elasthan
Foring:
•45% merino
•45% akryl
•10% elasthan

Membran:
•100% polyurethan
Sokkerne kan maskinvaskes ved 30 grader, sammen med lignende farver, men de er ikke egnet til iblødsætning, tørretumbling eller strygning, ligesom der heller ikke bør bruges skyllemiddel.

Med disse sokker er der al mulig grund til at komme ud at cykle, også når det danske vejr er allermest koldt og vådt. Du kan i hvert fald ikke undskylde dig med, at du ikke vil have våde/kolde fødder! Vi giver fri fragt på disse lækre merino-sokker. Så dér sparer du i hvert fald en smule `lommeuld´!