DKK 369,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Lette, isolerende og vandtætte
2. Nylon-forstærkninger på hæl og tå
3. Perfekte til MTB eller cykelcross (sommerbrug)

Hvis du er vant til at cykle i Danmark, har du uden tvivl oplevet at få våde fødder. Det sker ofte, at regnen plasker ned. Så opstår der vandpytter, hvorfra vandet sprøjter op på dine fødder. Dette gælder ikke mindst, hvis du kører mountainbike eller cykelcross, hvor du kommer ud i mudret terræn. Så er det rart med et par vandtætte sokker! Men problemet med mange af de vandtætte cykel-sokker, men i dag finder på markedet, er, at de er designet til vinterbrug. Og det er ikke altid behageligt at have et par meget tykke sokker under sine sommer-cykelsko. Der er derfor brug for nytænkning, ikke mindst i et land, hvor også somrene godt kan være temmelig våde!

Men frygt ikke! Løsningen på dette problem kommer fra danske GripGrab! De super lækre Leightweight Waterproof Socks er udført i et lækkert, tyndt design, så de passer perfekt under sine tætsiddende sommer-cykelsko. Kort fortalt er der tale om to lag strik, med en vandtæt, åndbar membran imellem. Dermed får du et par sokker, som er vand- og vindtætte, isolerende og yderst komfortable. Der er desuden nylon-forstærkninger på hæl og tå, samt ekstra støtte under svangen. Det er svært at finde noget negativt at sige om dette produkt.

Ydersiden af sokkerne består af en blanding af gummi, polyamid og elasthan, det indvendige materiale er en blanding af viskose og polyamid.

Sokkerne kan håndvaskes i koldt vand, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.

Vi giver naturligvis fri fragt på disse sokker, ligesom på alle andre bestillinger på 299 kr., og der over.