DKK 2.129,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Super isolerende lange bukser til vinterbrug
2. Perfekt temperaturregulerende
3. Ekstra beskyttelse ved knæene

Når man elsker at cykle, vil man naturligvis gerne have, at sæsonen bliver så lang som muligt. Og med det rette cykeltøj kan det faktisk godt lade sig gøre at cykle i næsten al slags vejr (måske lige med undtagelse af en decideret snestorm. I så fald anbefaler vi en hometrainer i stedet for).

Et par Equipe R Habu Winter Tights S9 fra den anerkendte schweiziske producent Assos er et rigtig godt bud på et par lange cykelbukser til den kolde tid.

Bukserne er er udformet i det kropsnære `RacingFit´, som kombinerer aerodynamik og komfort. I skridtet finder du en 3-lags isolerende membran, og på knæene er der ekstra isolerende paneler. På den måde beskyttes din krops mest udsatte steder mod kulde. Knæskader er ikke til at spøge med.

Resten af bukserne er lavet i Assos´ mest solide stof, som er meget vandafvisende, og har en fremragende åndbarhed. Du kan således holde dig tør og varm, når der er brug for det, og undgå overophedning, hvis solen pludselig skulle bryde frem. Stoffet er desuden designet til at modvirke svedlugt, og til at være meget modstandsdygtigt overfor rifter og lign. Du får derfor et par varme og komfortable cykelbukser, som er lavet til at holde længe.

Med et par Equipe R Habu Winter Tights S9, fra Assos bliver cykel-sæsonen længere, og du har gode chancer for at være i topform, når forårssolen igen titter frem!

Vask evt. bukserne med Assos´ eget sportsvaskemiddel. Men undgå at stryge eller tørretumble bukserne.