DKK 279,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Skånsom vask af dit cykeltøj
2. Beskytter farver, og styrker åndbarheden
3. Virker antibakterielt

Som dedikeret cykel-entusiast kender du naturligvis betydningen af at have det rigtige cykeltøj. Tøjet har større betydning, end mange udenforstående måske går rundt og tror. En god cykeltrøje er svedtransporterende, så den holder din hud tør, og forhindrer, at du bliver kold. Bukserne reducerer friktion, og beskytter mod den hud-irritation, der kan resultere i smertefulde sadelsår, som påvirker din performance i negativ retning.

I den ideelle verden skulle dit cykeltøj først blive slidt op efter lang tid, og efter tusinder af kilometer på cyklen. Men der er andre faktorer, som kan slide kraftigt på dit lækre cykeltøj. Faktisk bliver dit cykeltøj slidt kraftigere i vaskemaskinen, end når du cykler. Der er derfor al mulig grund til at passe bedst muligt på dit cykeltøj.

Den kendte producent Assos har udviklet Active Wear Cleaner, et special-vaskemiddel, designet til at rengøre (selvfølgelig) og beskytte dit cykeltøj. Det anbefales, at du, hvis du vælger at maskinvaske dit cykeltøj, indstiller vand-temperaturen til 30 grader, og helst vælger et program uden centrifugering. Det bedste resultat får man ved at benytte en vaskepose. Undgå tørretumbling, da det slider kraftigt på tøjet. Lad i stedet tøjet dryptørre.

Assos Active Wear Cleaner beskytter tøjets farver, har en antibakteriel effekt, og opretholder stoffets åndbarhed.
Vaskemidlet er ph-neutralt, og meget hudvenligt.

Med Assos Active Wear Cleaner vasker du dit cykeltøj på den mest effektive og skånsomme måde. Så er der en god chance for, at dit dejlige cykeltøj holder langt ud i fremtiden, og bliver ved med at bidrage til din cykel-glæde. Bestil dit fantastiske vaskemiddel hos Cykler.dk, og bliv snavs og svedlugt kvit!