DKK 549,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Vand- og vindtætte
2. 4 mm DoctorGel, for optimal komfort
3. Touch screen kompatibel tommelfinger

I dag behøver man ikke nødvendigvis gemme cyklen langt væk, når vinteren melder sin ankomst. Men at cykle om vinteren kræver naturligvis det rette udstyr. Hvis du har prøvet at være ude i den danske vinterkulde i længere tid ad gangen, uden at have noget på hænderne, så kender du også til problemet med kolde, stive fingre. Det er ikke ligefrem noget, der skaber de bedste betingelser for en god cykeltur.

Men heldigvis er der hjælp at hente!  De vand- og vindtætte (Producenten tøver endda ikke ed at kalde dem stormtætte) Ride handsker fra GripGrab sætter nye standarder indenfor vinterhandsker til cykling. Du får her et par virkelig solide og behagelige handsker, som sidder perfekt på hænderne, ikke mindst den smarte velcro-lukning. De isolerende egenskaber er helt i top, og det samme gælder for åndbarheden. Som en ekstra smart detalje er tommelfingeren touch screen kompatibel, hvilket vil sige, at du er i stand til at betjene eksempelvis en smartphone, imens du har handskerne på.

I håndfladerne finder du 4 mm DoctorGel, som giver ekstra komfort på de længere etaper. Og silikone-besætningerne sikrer, at du altid har et godt greb om styret. Desuden er der refleks-markeringer, som øger synligheden, når du cykler i mørke. Og når sveden, trods kulden, begynder at løbe, vil du glæde dig over den indbyggede sweat wiper.

Handskerne består af 90% polyester og 10% polyamid. Når de bliver snavsede, tørrer du dem bare af med en fugtig klud. De bør hverken tørretumbles eller stryges.

Med Ride vinterhandskerne fra danske GripGrab bliver det i hvert fald ikke kolde fingre, der kommer til at afholde dig fra at cykle om vinteren!