DKK 279,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Super isolerende/åndbare materialer
2. Silikone-besætninger i håndfladerne
3. Undbygget sweat wiper

Et par gode handsker er guld værd. De beskytter vort vigtigste `redskab´, hænderne, og de hjælper os til at holde bedre fast på ting. Det gælder også, når man cykler. Et par handsker holder naturligvis dine hænder varme, når det er koldt, men også ved cykling i tempererede eller varme omgivelser kan et par handsker gøre god gavn. Handskerne sikrer nemlig, at du altid har det bedst mulige greb om styret. I sidste ende handler det om din kontrol over cyklen.

Den danske familie-virksomhed GripGrab har lanceret disse glimrende Insulator overgangshandsker. De kan bruges som inderhandsker under et par almindelige inderhandsker, når det for alvor er koldt, men som betegnelsen overgangshandsker antyder, er de også ganske praktiske under tempererede forhold, som f.eks. om foråret og om vinteren. Disse handsker er både lette, åndbare og isolerende. Du kan evt. bruge dem lige i starten af din cykeltur. Og når du så får pulsen op, og sveden begynder at drive, kan du tage handskerne af, og stoppe dem i lommen.

Inden i handskerne finder du silikone-belægninger, som forbedrer dit greb om styret. Og refleks-markeringerne giver øget synlighed, når du cykler i mørke. Og som noget helt specielt er handskerne touch screen kompatible, hvilket vil sige, at du kan betjene en smartphone eller lignende, uden at tage handskerne af! Det må siges at være en ganske praktisk detalje, i vor højteknologiske tidsalder. Desuden er handskerne udstyret med en indbygget sweat wiper.

Materiale-sammensætningen er som følger:

•60% polyamid
•25% polyester
•15% elasthan

Handskerne kan maskinvaskes (30 grader) sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.