Grip Grab Hurricane Vindtæt Overgangshandske

DKK 379,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Perfekte til koldt og vådt vejr
2. Isolerende og åndbare
3. Touch screen compatible fingerspidser

Når vinteren står for døren, pakker nogen cyklen væk, og klarer sig måske med en hometrainer, indtil vejret igen bliver mildere. Men flere og flere ønsker at kunne fortsætte deres cykel-træning, også i den kolde tid. Derfor er det godt, at vi kan få noget godt cykeltøj, og andre beklædningsgenstande, f.eks. fra danske GripGrab.

Hurricane er en dejlig, let og åndbar cykelhandske, som er god, både til cykelløb og vil intensiv træning, under våde og kolde forhold. Den giver god isolering, et solidt greb, og som nævnt en meget høj grad af åndbarhed. Der er ingen indvendig foring, og det gør, at handsken er meget let at tage på og af, også når hænderne er svedige.

Silikone-print i håndfladerne gør dit greb om styret endnu bedre, så du ikke mister kontrollen over cyklen. Og samtidig er bevægelsesfriheden helt i top. GripGrab har tænkt på stort set alt. Derfor er fingerspidserne i disse lækre handsker touch screen kompatible, så du ikke behøver tage handskerne af, når du f.eks. skal betjene din smartphone. Sweat wiper og reflekterende logo er nærmest en selvfølge på GripGrabs handsker!

De vindtætte Hurricane overgangshandsker består af 90% polyester, 5% polyamid og 5% elasthan. Polyester er kendt for sine fremragende svedtransporterende egenskaber, imens de to andre materialer gør handskerne behageligt elastiske.

Handskerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de er ikke egnede til tørretumbling eller strygning.
Slut med at sidde hjemme og ærgre sig over, at det kolde vejr afholder dig fra at cykle. GripGrabs vindtætte Hurricane handsker holder dine fingre varme og tørre på cykelturen!

Bestil handskerne hos Cykler.dk, og få dem tilsendt fragtfrit!