Grip Grab Raptor Vindtæt Letvægts Raceday Vinterhandske

Før DKK 439,00
DKK 389,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. InsideGel teknologi
2. Fremragende greb om styret
3. Meget åndbare/svedtransporterende

Elsker du at køre på racercykel? I så fald forstår vi dig godt! Og når man gerne vil køre så hurtigt og så effektivt som overhovedet muligt, og måske endda vinde et par løb, så har hver eneste lille detalje en betydning. Og et par gode handsker er i hvert fald vigtige, ikke mindst, hvis du også cykler om vinteren. De beskytter dine hænder, og frem for alt giver de dig et godt greb om styret, så du altid kan bibeholde kontrollen over cyklen. Det handler vel primært om sikkerhed, men så sandelig også om performance.

`Never lose your grip´, står der på manchetterne af de fantastiske Raptor racehandsker fra den danske producent Grip Grab. Og det viser med al tydelighed, at folkene hos Grip Grab har forstået, hvad det hele drejer sig om! Raptor racehandskerne er nemlig udstyret med den innovative InsideGrip og silikone-print i håndfladerne, hvilket giver et helt utroligt greb om styret. Manchetterne sikrer en fantastisk pasform, og overfladens soft-shell materiale gør handskerne særdeles åndbare. Handskerne består i øvrigt af 95% polyester og 5% polyamid. Polyester er kendt for sine utroligt fine svedtransporterende egenskaber. Sveden transporteres ud til ydersiden af stoffet, hvorfra den fordamper, så du ikke føler dig våd af sved.

Raptor handskerne er uden polstring, så du får en meget `direkte´ føling med styret. Fingerspidserne er touch screen kompatible, så du ikke behøver at tage handskerne af, for at betjene en smartphone eller lignende. Og der er naturligvis en indbygget sweat wiper.

Handskerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men bør ikke tørretumbles eller stryges.

Med Raptor handskerne fra Grip Grab har dine hænder de bedste betingelser, når du giver konkurrenterne baghjul!