Grip Grab Primavera Merino Overgangshandske II

Før DKK 239,00
DKK 199,00
SparDKK 40,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 68% merinould
2. Sublimt greb om styret
3. Fantastisk pasform

Danmark er som bekendt et land med meget omskifteligt vejr. Det gælder ikke mindst om foråret og om efteråret, Vejret veksler mellem solskin og byger, og vinden kan være kold, ikke mindst, når man drøner af sted på en cykel. Hvis man gerne vil cykle året rundt, er den rette påklædning derfor vigtig. Og et par gode overgangshandsker er derfor guld værd.

Grip Grab er et dansk firma, der har gjort sig bemærket med cykeltøj af meget høj kvalitet. Primavera overgangshandskerne skiller sig ud, fordi de blandt andet er lavet af merinould. Dette naturmateriale har været kendt og elsket i århundrede, fordi det har nogle ret fantastiske egenskaber. Ulden indeholder nemlig mikroskopiske luftlommer, som gør, ulden til et såkaldt hydrofilt (direkte oversat: vand-elskende) materiale. Det betøder, at merinoulden kan optage store mængder vand, uden at komme til at virke vådt. Hvis du er klædt i merino, kan du derfor blive våd, uden at blive kold.

Det betyder, at handskerne er både isolerende, åndbare og let vandafvisende. Pasformen er perfekt, og silikone-printet i håndfladerne (InsideGrip teknologi) sikrer et fremragende greb om styret. Fingerspidserne er touch screen-kompatible, så du kan bruge din smartpone, uden at tage handskerne af.

Kort sagt et par særdeles gode og komfortable strikhandsker, der er fremragende til foråret og efteråret. Man kan sige, at de kombinerer et gammelt, velafprøvet naturmateriale med moderne højteknologiske materialer. Og resultatet er forbløffende godt!

Materialer:

•68% merinould.
•22% Polyamid
•7% Elastan
•3% Kobber

Handskerne kan håndvaskes i koldt vand, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.  

Hos Cykler.dk er vi stolte af at være din Grip Grab forhandler, både på nettet og i vores fysiske butik i Lemvig.